Mer om oss | Stefan Wässman

Jag heter Stefan Wässman och bor i Tortuna, där jag också har vuxit upp. Tortuna utgörs av ett villasamhälle med en omgivande jordbruksbyggd, som ligger 1½ mil nordost om Västerås och är bland annat känt för den gamla tingsplatsen Lundboaberg och för unika muralmålningar i kyrkan. I socknen finns också Sveriges rikligaste förekomst av så kallade skålgropar.

Jag arbetar sedan år 2007 vid Mälarmäklarna. Jag har flera års mycket bred högskoleutbildning inom teknik, företagsekonomi och juridik (i Västerås, Eskilstuna, Gävle, Malmö/Stockholm samt Uppsala) med ett förflutet inom dataindustrin. Mitt verksamhetsområde är Västmanlands län samt vissa delar av Uppsala län och avser fastigheter och bostadsrätter.

Att köpa eller sälja en bostad är för de flesta sannolikt den största affären någonsin. Det är där jag kommer in i bilden genom att med min förmedlingstjänst hjälpa mina kunder. Med kunskap och engagemang ger jag mina kunder en trygg och lönsam affär. Jag har inga anmärkningar hos Fastighetsmäklarinspektionen eller hos Skatteverket. Mälarmäklarna har alltid haft ordning på F-skatten och momsredovisningen. Detta ger en trovärdig marknadsföring, och bör också beaktas vid valet av fastighetsmäklare.

Ska du sälja din bostad? Börja med att beställa en gratis muntlig värdering och offert. Arvodena, som är avdragsgilla, varierar beroende på vilken typ av marknadsföring som ska utföras - bra priser och bra service ingår alltid. Vissa andra mäklarbyråer annonserar på Hemnet med tre dagars fördröjning. Så är inte fallet hos Mälarmäklarna. Din bostadsannons publiceras genast och samtidigt på Hemnet, Blocket och vår egen hemsida.