Sälj din bostad genom Mälarmäklarnas förmedling


Som mäklare i Mälarregionen ger vi våra kunder en större marknad samt en trygg och lönsam affär. Våra säljare ska vara säkra på att få maximalt pris.

Låt oss förmedla försäljningen av er bostad! Att anlita Mälarmäklarna innebär ökad trygghet för både köpare och säljare. Bostaden marknadsförs kraftfullt på Internet, på bank och/eller i pressen. Möjligheten att få ett högre försäljningspris är mycket större när man anlitar oss som fastighetsmäklare. Dessutom sköter vi det viktiga pappersarbetet och gör kontroller mot olika register. Man får mycket för pengarna när vi utför förmedlingen.

Vi erbjuder en helt komplett förmedlingstjänst som grund. Där ingår fotografering (vi tipsar om styling!), framtagande av prospekt, mäklarledda visningar, allt juridiskt (budgivning, kontraktsskrivning och tillträde) samt marknadsföring på vår hemsida. Dessutom rekommenderar vi självfallet annonsering på Hemnet, Sveriges ledande bostadssajt. Enligt Hemnets nya regler från 1 juli 2013 måste Hemnetannonsen beställas separat av säljaren. Vi ordnar givetvis detta för säljarens räkning. Annonsering i ortspressen är också bra. Vi fixar tidningsannonsen, om så önskas.

Kontakta oss nu för en gratis muntlig värdering och offert. Eftersom varje bostad är unik, tar vi i samråd med säljaren fram lämpliga marknadsföringsalternativ och lämnar prisuppgifter. Bra priser och bra service ingår alltid.

Bilden ovan visar Östra hamnen i Västerås medan ångfartyget Bore ännu var kvar.


Information till våra kunder om behandling av personuppgifter finns här.